top of page

Ervaringen

Lees hier de ervaringen van mijn Zaanse Kraam-gezinnen

zaanse-kraam-two-dots-01

Ondanks een zware bevalling was de kraamweek fantastisch, vanwege de grote inzet van Carina. Aangezien ik bedrust moest houden, nam Carina veel taken op zich. We hebben veel van haar geleerd en Carina gaf mij goede tips over de borstvoeding van onze dochter. Daarbij werden we door haar verrast en verwent met een ontbijtje op bed! Carina bedankt voor de fijne tijd!

-Marieke & Marten

zaanse-kraam-two-dots-01

Wij hebben tot onze grote tevredenheid

Carina als kraamverzorgende gehad bij ons tweede kindje. Wij hebben deze 2e keer met zorg iemand uitgezocht waarvan wij dachten dat ze paste bij ons gezin (onze eerste kraamervaring was niet fijn). Carina heeft onze eerste ervaring gelukkig ruimschoots goedgemaakt. Ze heeft als lactatiekundige IBCLC veel verstand van borstvoeding, heeft een warme persoonlijkheid en heeft ons met goede zorg omringd. Ze kan daarnaast ook goed een luisterend oor bieden, weet goed in te schatten wanneer er wel behoefte is aan zorg en wanneer het beter is een stapje terug te doen. Ze heeft kennis van natuurlijke kraamzorg en weet ook wat van dragen. We raden Carina van harte aan!

-Lucinda

zaanse-kraam-two-dots-01

Wij hebben Carina als kraamverzorgster gehad. Wij vonden haar heel erg prettig en ik kan het iedereen aanraden. Ze is rustig, duidelijk en heel bekwaam. Daarbuiten heeft ze mij naast de zorg voor de baby enorm geholpen met het huishouden en heeft mij in de watten gelegd. Ze is tevens lactatiekundige wat heel erg handig en hulpzaam is als je borstvoeding wil geven. Ik kan Carina aan iedereen aanraden!!

-Odette

zaanse-kraam-two-dots-01

Carina was een topper en zeer kundig. Mede dankzij haar hebben wij een hele fijne kraamweek gehad en heb ik veel zelfvertrouwen gekregen, zowel op het gebied van borstvoeding geven als op alle andere praktische vlakken. Het was heel fijn om haar in huis te hebben en na een week hadden we zoveel geleerd, dat we het ook wel zonder haar aandurfden Bedankt Carina, ook namens Valentijn!

-Simone

zaanse-kraam-two-dots-01

Het was erg prettig om Carina in huis te hebben, ze paste goed bij de dynamiek van ons gezin. Heel fijn dat ze ook onze dochter van 2,5 jaar aandacht gaf en daarmee ons kon ontlasten. Ook al moesten we de uren van de dag delen met een ander gezin, alle zorg en informatie was compleet. Bedankt Carina!

-Saskia

zaanse-kraam-two-dots-01

Omdat mijn man positief getest was op corona waren de baby en ik de eerste helft van de kraamweek zonder papa thuis. Ik ben

Carina heel dankbaar dat ze wel zorg heeft willen verlenen (en gelukkig zijn Carina, de baby noch ik besmet geraakt). Carina bewaakte die eerste dagen goed dat ik niet te veel hooi op mijn vork nam en goed rustte - heel goed, want inderdaad een valkuiltje. Verder had ik het gevoel dat ze altijd voor me klaarstond, ook via app en telefoon. Een fijne steunpilaar in die gekke eerste dagen waarin mijn man als vaste steunpilaar ontbrak. Tot slot heeft ze kundig advies gegeven voor de lichamelijke verzorging van mij en min baby.

-Gemma

zaanse-kraam-two-dots-01

Carina was onze kraamhulp na de geboorte van ons eerste kindje Bobbi. Wat een topper!!

Ze heeft een rust over zich wat erg fijn is.

Aangezien dit ons eerste kindje is, was alles enorm spannend. Carina wist ons daarin erg goed bij te staan. Had zelfs een moment in de kraamweek dat ik er even door heen zat en toen kon ik even heerlijk me bij Carina kwijt. Carina is een kraamhulp die niet alleen maar zegt wat je moet doen, maar vooral wat je kan doen..

Ze laat je als ouders vrij om je eigen koers te ontdekken en daarbi geeft ze vooral tips en tricks en dringt ze je niks op. Wij hebben echt een heerlijke kraamweek gehad en dat zeker mede door Carina. Een vrouw waar ie gezellig mee kan kletsen, iemand die je enorm op je gemak kan stellen en daarbij met alles super professioneel blijft.

-Rosa

zaanse-kraam-two-dots-01

Wat was het fijn dat Carina de eerste week

na de geboorte van onze dochter er was.

Haar lieve persoonlijkheid zorgde voor rust.

Ze heeft me met raad en daad bijgestaan om te zorgen dat mijn borstvoeding goed opgang kwam. Dat is gelukt, daar zin we erg blij om! Dankjewel dat je bij ons was!

-Eva

Dank voor het delen van jouw ervaring!

Wil jij ook jouw ervaring met mij delen?

Zaanse Kraam

 

Amberlint 10

1906 KK Limmen

ZK_ICON_WIT_STAAND.png
  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page