top of page

Over mij

Introductie en specialisme

  Hoi, ik ben Carina  

Geboren en getogen in de Zaanstreek waar ik Zaanse Kraam gestart ben. Sinds kort verhuisd naar het mooie Limmen, samen met mijn man en drie jong volwassen kinderen.

 

Ik werk al 25 jaar in de kraamzorg waarvan 12 jaar als zelfstandige. Ooit begonnen in loondienst bij verschillende kraamzorgorganisaties en in 2011 heb ik de stap naar zelfstandig kraamverzorgende gemaakt. 

Mijn passie ligt bij de betrokkenheid van het hele traject, van geboorte tot mijn laatste zorgdag en vind ik het bieden van continuïteit erg belangrijk.

 

Zo geef ik jullie de beste ‘goede start'!

blije baby in bedje. Zaanse Kraam kraamverzorging
kraamverzorger houdt baby in armen

  Natuurlijke Kraamzorg & Lactatiekundige en meer...  

Naast reguliere kraamzorg, heb ik een specialisme in Natuurlijke Kraamzorg (antroposofisch).

Natuurlijke Kraamzorg is gericht op rust en veiligheid voor moeder en kind. Je ontvangt van mij extra aandacht op het gebied van warmtezorg, prikkelreductie en persoonlijke afstemming zorgen voor een goede start. 

 

Kijk op www.natuurlijkekraamzorg.eu voor meer informatie of stuur mij een mail met jouw vragen.

 

Ook heb ik een opleiding tot Lactatiekundige afgerond. Ik adviseer en ondersteun moeders met het geven van borstvoeding en heb allerlei tips & tricks om dit in de juiste banen te laten verlopen. 

Elk jaar hernieuw ik de verplichte KCKZ-scholingen, zo blijf ik up to date met de nieuwste ontwikkelingen. Ook volg ik de jaarlijkse EHBO en reanimatie voor volwassenen en baby's. Op het moment volg ik de jaaropleiding tot ontspanningsmasseur, waar ik medio volgend jaar mijn certificaat hoop te behalen. Het bieden van een fijne massage en het zachte handelen kan voor sommigen een verlichting bieden waar voor anderen de aandacht erg prettig kan zijn. Hal

Al deze kennis en vaardigheden bundel ik en komen heel goed van pas in jouw kraamweek.

  Contact  

Heb je een vraag of wil je mij iets vertellen?

 

Je kan mij telefonisch of via de mail bereiken, of laat een bericht achter via het contactformulier en ik zal spoedig reageren!

Zaanse Kraam Logo, ervaringen, Carina Huisman

Zaanse Kraam

 

Amberlint 10

1906 KK Limmen

  • Facebook
  • LinkedIn
bottom of page